Classic Jackpot Slots

Trustly

Introductie

Trustly is een betalingsoplossing. Ze maken het makkelijk, veilig en snel om online betalingen te doen. Het bedrijf werd in 2008 opgericht en werkt in meer dan 30 landen. Met Trustly kun je directe bankoverschrijvingen doen, geld storten en opnemen, betalingen verwerken en meer.

Maar hoe werkt Trustly?

Wat is Trustly?

Trustly is een betaalservice die klanten in staat stelt om direct te betalen via hun bestaande bankrekening. Door de Trustly-service te gebruiken, hoeven consumenten geen creditcards of andere betaaldiensten aan te schaffen. Het is eenvoudig en snel: het enige dat je nodig hebt om te beginnen is een geldig bankrekeningnummer dat aan de service is verbonden.

Trustly biedt klanten een aantal voordelen boven traditionele betaalmogelijkheden:

  • Directe verwerking – het proces vanaf het moment dat je op “betalen” klikt totdat de transactie voltooid is, duurt meestal niet meer dan 10 seconde.
  • Geen extra bankkosten – voor zowel uitvoerend als ontvangend partij.
  • Geavanceerde beveiligingsmechanismes – beschermt alle persoonlijke informatie en voorkomt fraude, waardoor uw financiële verrichting veilig blijft.

Waarom is Trustly populair?

Trustly, een online betalingsoplossing met klanten in 29 landen, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, vooral bij online casino’s. Niet alleen zijn er veel voordelen waarom Trustly zo populair is geworden, maar ook omwille van een aantal kernprincipes die het bedrijf volgt.

Ten eerste heeft Trustly streng beveiligde betaalsystemen en aanverwante diensten ontwikkeld waarmee spelers op een veilige en betrouwbare manier geld kunnen storten en opnemen. Bovendien heeft Trustly verschillende meertrapsbeveiligingsopties in het betaalsysteem opgenomen om te voorkomen dat kwaadwilligen zich toegang verschaffen tot financiële informatie of andere privégegevens van spelers.

Een tweede factor die bijdraagt ​​aan de populariteit van Trustly is dat het eenvoudig en handig te gebruiken is. Het kan worden gebruikt in acht talen over heel Europa, waardoor spelers hun financiële transacties moeiteloos kunnen uitvoeren. Bovendien wordt het trustaccountbeschermd door PIN-codes die herkenning met meerdere factoren mogelijk maken tijdens transacties om de identiteit te verifiëren van degene die toegang verzoekt tot hun accountgegevens.

Ten slotte staat Trustly voor transparantie. Elke transactie wordt weergegeven op de kaartrekening van de klant zodra hij wordt voltooid, waardoor hij of zij gemakkelijk toegang kan krijgen tot hun financiële informatie wanneer dit nodig is. Daarnaast biedt trustly geavanceerde analytics-tools voor verkopers om financiële trends bij te houden via hun accountsysteem, waardoor beslissingen gebaseerd op betekenisvolle data mogelijk zijn!

Voordelen

Trustly is een innovatief mobiel betalingssysteem. Het is de beste manier om betalingen te doen. Voordelen?

  • Lage kosten
  • Snelle transacties
  • Eengezinsbetalingen
  • Onmiddellijke klantendienst
  • 24/7 klantenservice

Trustly heeft het allemaal! Veilig, gemakkelijk én betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Snelle en veilige online betalingen

Trustly maakt betalen eenvoudig en veilig door een keuze te bieden tussen bankbetalingen, creditcards, of betaling via enig mobiel apparaat. Door middel van hun betaaloplossing kunnen gebruikers direct geld overmaken van hun bankrekening naar een webshop op eenvoudige en vertrouwde manier.

Bovendien biedt Trustly betaalmethodes met lage transactiekosten zonder dat er vooraf aankooplimieten worden ingesteld. Ze bieden ook echte tijd betalingsverwerking om al uw aankopen sneller te verwerken. Daarnaast hebben ze een gedetailleerde fraudepreventie die halt toeroept aan mogelijke bedrijfsrisico’s met onmiddellijke effectiviteit. Dit zorgt ervoor dat uw transacties altijd beveiligd blijven, terwijl de betaling ook sneller wordt afgerond.

Bovendien bewaakt Trustly alle transacties nauwlettend om ervoor te zorgen dat er gegevens niet misbruikt worden of medebeheerders opgelicht worden. Hun technologie is ontworpen om frauduleuze activiteit te voorkomen, waardoor de consument gerustgesteld kan zijn bij het maken van online betaling met Trustly-oplossingen.

Geen creditcard nodig

De voordelen van het gebruik van contant geld zijn talrijk. U hoeft geen creditcard aan te schaffen of een account bij een online betalingsdienst te openen om betaaltransacties te verrichten. Contant geld maakt het gemakkelijk om uw uitgaven onder controle te houden omdat u slecht wat kunt besteden waarvoor u fysiek geld hebt. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over creditcardfraude als u met contant geld betaalt. U hoeft ook niet bang zijn dat er extra eindverwerkingstarieven worden toegevoegd door de slager of de bank als extra winstmarge voor hen als gevolg van hun diensten.

Contant geld wordt ook in alle culturen alomtegenwoordig aanvaard, wat het gemakkelijk maakt om internationaal te reizen en de lokale valuta’s in elke locatie die u bezoekt mee naar huis te nemen, zoals souvenirs, voedsel en andere goederen die daar beschikbaar zijn. Als je pasgeboren baby mee naar haar kamer neemt, hoef je je er bijvoorbeeld geen zorgen over door creditcards mee te nemen die eindeloze transacties kunnen ondergaan met de fabrikant en / of arts; alles wat nodig is, is eenvoudig contant geld.

Contante betaling is ook handiger en gemakkelijker voor degene aan wie je betaalt; ze moet nooit wachten tot hun betaling via bankoverschrijving of cheque is verwerkt voordat ze hun salaris ontvangen of andere kostbare dingen die met contant betaald kunnen worden. Dit kan hen helpen om financiële situaties op tijd en soepel afhandelbaar te maken.

Geen verzendkosten

Met Trustly kunnen gebruikers betalingen verrichten, ongeacht waar ze zijn en waar hun bank gevestigd is. Daarnaast hoeven gebruikers geen verzendkosten meer te betalen, wat betekent dat ze goedkoper geld kunnen overmaken naar een ander land en buitenlandse betaalsites. Trustly biedt ook geen transactiekosten aan, wat betekent dat het overmaken van geld over landsgrenzen erg betaalbaar is.

Gebruikers van Trustly profiteren ook van hogere limieten voor bedragen die per dag, week of maand kunnen worden gestuurd – soms tot wel 25.000 euro – in tegenstelling tot andere alternatieve betaaldiensten die lagere limieten hebben en meer tijd nodig hebben om te verwerken.

Daarnaast hoeft u met Trustly uw registerkaart of creditcardinfo niet in te voeren wanneer u geld naar iemand buitenslands stuurt of betaalt voor een aankoop. In plaats daarvan geeft de overeenkomstige benodigde informatie direct aan de payment provider door zodra de transactie is voltooid, zonder de sturende partij. Dit voorkomt het risico op identiteitsfraude en maakt mensen geruster wanneer betalingstransacties worden uitgevoerd buitendlands.

Gebruik

Trustly is een online betaalmethode die het makkelijk maakt om te betalen. Het is vergelijkbaar met andere betaaloplossingen zoals PayPal of iDeal. De oplossing maakt gebruik van een beveiligde verbinding tijdens betalingen, waardoor uw gegevens en betalingen privé blijven.

Laten we eens kijken hoe Trustly werkt en hoe het te gebruiken is!

Hoe werkt Trustly?

Trustly is een manier voor mensen om geld te verzenden en te ontvangen met een paar eenvoudige stappen. U hebt geen extra accounts of registraties nodig om Trustly-betalingen te verrichten.

Met Trustly kunnen gebruikers overal waar ze maar willen en wanneer ze maar willen betalen – online, in stores of binnen mobiele apps. Trustly biedt klanttevredigheid, veiligheid en gemak voor elke transactie. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

Het proces begint als de klant besluit om online iets te kopen en de betaalmethode ‘Trustly’ selecteert.. Als de klant op ‘Betal met Trustly’ klikt, wordt hij doorgestuurd naar een pagina met het logotype van zijn bank waarin zijn informatie is ingevuld. Deze informatie wordt gedeeld met Trustly door middel van hun beveiligde infrastructuur. De gebruiker moet dan toegangsgegevens invoeren zoals hun identiteit of gebruikersnaam en wachtwoord voordat hij toegang heeft tot hun financiële informatie bij de bank. Als extra beveiligingsmaatregel kan er ook eerst nog door middel van sms twee-factor authenticatie actief gemaakt moet worden door de broncode te verifiëren die naar uw telefoon gestuurd is.

Nadat alle persoonlijke gegevens correct zijn ingevoerd, wordt de aankoop onmiddellijk goedgekeurd – dit proces duurt slechts enkele secondes! Als laatste stap wordt er eenvoudigweg akkoord gegaan met de betaalinstructies op display waarna uw aankoop compleet is!

Waar kan ik Trustly gebruiken?

Naast online winkelen en person-to-person betalingen kunnen Trustly’s klanten de service ook gebruiken om handelsaccounts en investeringsportefeuilles te financieren. Gebruikers kunnen ook Cloud Cash Accounts openen waarmee ze virtueel geld van overal ter wereld kunnen ontvangen, verzenden, opslaan en uitgeven.

Verder biedt Trustly vele bedrijvigelegenheden aan te-commerceplatforms om hun zakelijke betalingstraject te versoepelen. Bovendien kan de service worden gebruikt om snelle bankoverschrijvingstransacties naar betalingsgateways zoals Stripe of PayPal uit te voeren. Dit betekent dat mensen verschillende ontvangers in hetzelfde land kunnen betalen door slechts aan één transactie deel te nemen, waardoor de normale internationale betalingstijd wordt gehalveerd en mogelijk tot wel 5 business days wordt verkort.

Kosten

Trustly is een online betaaldienst. Het biedt snelle, veilige en makkelijke stortingen en opnames bij online winkels en websites. Trustly is actief in 29 Europese landen. Het biedt klanten een veilige manier om betalingen te verwerken.

Maar, wat zijn de kosten? Trustly brengt kosten in rekening voor haar betaaldiensten.

Wat zijn de kosten van Trustly?

Trustly brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van hun betaaloplossingen. Er zijn echter mogelijk kosten die verband houden met betalingstransacties, afhankelijk van de methode die u gebruikt om geld aan uw Trustly-rekening over te boeken. Sommige banken brengen bijvoorbeeld een transactievergoeding in rekening voor het doen van betalingstransacties.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van andere potentiële kosten die worden vermeld op de websites van uw lokale financiële instelling of in relevante algemene voorwaarden. Wanneer u geld overboekt naar of ontvangt van Trustly hoeft u daarom niet extra kosten te betalen aan Trustly, maar de vergoeding voor eventuele banktransacties is vaak anders en kan variëren per land, betaalmethode en financiële instelling.

In sommige landen wordt ook een meldingsvergoeding in rekening gebracht door de financiële autoriteit (waarvan het bedrag verschilt), wat ultiem resulteert in een toegevoegde waardevermindering aan elke transactie die de consument doet met Trustly als betaalmethode. Dit wordt aangeduid met MEF of iets gelijkaardigs, zodat consumentenvoorwaarden hierom informeren (daarvoor adviseren wij dat u contact opneemt met uw financiële instelling).

Wat is de minimale storting?

Trustly heeft een minimum stortingsbedrag van €1. Dit bedrag verschilt per opname, transactie en valuta. Om de exacte kosten te achterhalen voor een specifieke Trustly-transactie, moet u contact opnemen met de klantenservice van Trustly. Alle Trustly-diensten zijn gratis voor gebruikers en bevatten geen extra verborgen kosten of vergoedingen.

Houd er rekening mee dat het bedrijf waarmee u zaken doet, ook transactiekosten kan in rekening brengen bij Trustly-betalingen die worden gedaan via hun platform. Deze transactiekosten wordt expliciet genoemd bij het invullen van de betaling in hun service als onderdeel van de betaalinstructies die wordt getoond voordat u de betaling voltooit.

Beveiliging

Trustly is een betaaloplossing die veel bedrijven gebruiken. Payments worden verwerkt via een beveiligde verbinding. Zo blijven al jouw financiële gegevens veilig. Het is van belang om transacties altijd via een beveiligde verbinding te laten verlopen.

We gaan hier dieper op in:

  • Wat is Trustly?
  • Wat kun je doen om betalingen op jouw website veilig te maken?

Hoe beveiligt Trustly mijn gegevens?

Trustly is een betalingsplatform dat klanten helpt bij het verwerken van hun transacties, of het nu gaat om overboekingen of hun credietkaartgegevens. Aan de voorkant levert Trustly makkelijke toegang tot betalingen, en aan de achterkant zorgt het voor beveiliging.

Trustly staat garant voor de veiligheid van uw gegevens, vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd. Het middelpunt van de beveiliging van Trustly bestaat uit een combinatie van technologische en procedurele elementen.

Alle informatie die wordt verzonden tussen eindgebruikers en het platform wordt beschermd met state-of-the-art versleutelingstechnologieën zoals TLSv1.2 en AES-256 consistente gegevenscodering. Alleen autoriseerde personen kunnen toegang krijgen tot persoonlijke gegevens die opgeslagen zijn binnen de datacenters van Trustly, waarbij sterke authenticatiemethodes worden gebruikt om identiteitsvalidering mogelijk te maken. Daarnaast is alle overdrachtsactiviteit tussen toepassingstiercomponenten in realtime gemonitord om kwaadwillige activiteit te detecteren zoals brute force aanvallen, malware infectie of fraudulente verwerking wanneer er mobiel of met telefoon betaald wordt.

Tot slot audit Trustly periodiek alle beveiligingsmaatregelen om te waarborgen dat de hoogste norm voor informatieveiligheid blijft bestaan ​​om private vertrouwelijkheid te garanderen en transacties te beschermen voor elke gebruiker – wat resulteert in eenvoudige en snelle betaling in meer dan 29 landen wereldwijd.

Wat is het beleid voor gegevensbescherming?

Het persoonlijke privacybeleid van Trustly betreft vier hoofdsubsecties: gegevens die kunnen worden verzameld, hoe we deze gegevens gebruiken, met wie de gegevens kunnen worden gedeeld en hoe we deze informatie beschermen.

Trustly heeft rechten met betrekking tot de privacy van mensen die hun diensten gebruiken. We zullen uw informatie nooit op een onverantwoordelijke manier gebruiken of verkopen aan derden. Wij respecteren ook uw privacy als klageringsrechter. Als er terecht een klacht is over onze diensten, zullen we altijd proberen dit naar tevredenheid af te handelen zonder dat er meer informatie wordt vrijgegeven dan strikt noodzakelijk is.

Vertrouwelijkheid blijft onschendbaar voor Trustly. We nemen maatregelen om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie in verband wordt gebracht met bepaalde personen, bedrijven of organisaties zonder hun toestemming of door hen opgelegde autorisatieverplichting. We beveiligen alle persoonsgebonden informatie die door ons systemen passeren, waaronder maar niet beperkt tot financiële transactiegegevens, inschrijvingsformulieren en contact-informatie database-informatie zoals emails adresssen, IP-adressen en bestellingnr’s, door veilige methodes te implementeren zoals codering (SSL/TLS) , authenticatie en toegangscontrole controles (ACL).

Alle medewerkers van Trustly erkennend dat elke overtreding eerst tot suspension en mogelijk tot termination kan leiden; daarnaast kan het resulteren in bijkomende sancties zoals beroepsverbod en/of monitair sancties.

Veel Gestelde Vragen

Q: Wat is Trustly?

A:Trustly is een betalingsprovider die mensen in staat stelt om geld te storten en op te nemen bij online winkels en bankrekeningen met behulp van internetbankieren.

Q: Hoe kan ik met Trustly betalen?

A:Om met Trustly te betalen, moet u eerst een account aanmaken. U kunt dit doen door uw e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Vervolgens kunt u kiezen uit een lijst met betalingsopties en uw internetbankierengegevens invoeren. Als alles klaar is, klikt u op de knop “Betaal” om de betaling te voltooien.

Q: Is Trustly veilig?

A:Ja, Trustly is een veilige manier van betalen. Uw persoonlijke gegevens worden versleuteld, dus er is geen risico dat iemand uw gegevens kan achterhalen.