De 10 meest irritante pokertafelgedragingen

In een regulier no-limit cashgame heb ik ontdekt dat mijn winst voortkomt uit het verschil tussen mijn vaardigheidsniveau en dat van mijn tegenstanders. Ik heb ook gemerkt dat het in stand houden van een winstgevende ongelijkheid in vaardigheden aan tafel vaak vereist dat mijn tegenstanders kalm en speels zijn en plezier hebben terwijl ze aan het verliezen zijn. Over het algemeen werkt irritant gedrag dat doel tegen door slechte spelers weg te sturen, waar ze hun geld houden of verliezen aan andere spelers.

In een voortdurende poging om poker leuk en niet-bedreigend te maken, heb ik een lijst samengesteld met 10 onaangename gewoonten die de spelers wegjagen die we willen behouden. Zijn een van deze dingen die je hebt gedaan? Misschien doe je iets onbedoeld. Misschien doe je er zelfs een paar expres om anderen te irriteren. Ik hoop in ieder geval dat je tot stilstand komt. Ze kunnen anderen storen, maar ze zullen op de lange termijn wegrijden van de casual speler, wat nadelig is voor het spel.

Als je je niet schuldig maakt aan een van deze gewoonten, zal ik je er nog steeds over vertellen. Ze maken me verdrietig, en verdriet houdt van gezelschap. Dus laten we meeleven met het onaangename gedrag van andere mensen!

1. Langzaam rollen

Het is de bedoeling dat je je kaarten onthult wanneer een hand wordt gecalld. Langzaam rollen is een techniek die door sommige spelers wordt gebruikt om drama aan de situatie toe te voegen door een paar seconden (of zelfs langer) te wachten voordat ze hun winnende hand onthullen.

Misschien hebben ze te veel films gezien. Misschien zijn ze zo blij met hun succes dat ze ervan willen genieten. Het is ook mogelijk dat ze met opzet hun overwinning in je gezicht proberen te wrijven. Wat de oorzaak ook is, het is razend om te wachten tot een tegenstander spectaculair triomfeert, vooral als je ervan uitgaat dat je gewonnen hebt op basis van de vertraging.

2. Te veel tijd nemen om te handelen

Dit gedrag kan op verschillende manieren ontstaan. De dader weet soms niet wanneer het zijn beurt is om te handelen; “Ligt het aan mij?” vraagt ​​hij herhaaldelijk. Andere keren is de slechterik in een waas en merkt hij niet wat er gebeurt totdat iedereen naar hem staart.

Andere keren volgt de uitsteller een razend langzaam en opzettelijk gedragspatroon, geduldig (en langzaam… had ik al geduldig genoemd) zijn kaarten terug te trekken, ze op te tillen, ernaar te kijken, ze te overwegen, ze weer neer te leggen, ze te kwadrateren , nadenken over zijn navel, en dan handelen. Wat dan ook! Het enige wat je nu hoeft te doen is inzetten, verhogen, checken of folden! Stop met uitstellen.

3. Bad Beat Stories vertellen staat op nummer drie op de lijst.

Heb je verhalen over dat je wordt weggetrokken? Was het een one-outer? Was het geen nee-nee? Net toen je op het punt stond de bad beat van $ 600.000 te winnen, viel de stroom uit en stortte het dak in?

We zijn onbezorgd. We geven nergens om. Niet in het minst. Informeer uw partner of moeder. Vertel het ons alsjeblieft niet. Werkelijk. We zijn onbezorgd. Het is gewoon irritant.

4. Slechte persoonlijke hygiëne

Aan de pokertafel zien we veel ongezond gedrag dat me doet ineenkrimpen en in sommige gevallen ons misschien allemaal ziek maakt. Ik zou niet zeggen dat ik ze graag regelmatig zie.

Iemand niest in hun handen en hervat dan het spel. Iemand heeft al meer dan een maand niet gedoucht. Iemand blijft hoesten op zijn kaarten of in zijn chips of eet een rommelig broodje en speelt met slijm, schmutz of wie weet wat op zijn handen.

Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft Als je ziek bent, blijf dan helemaal weg van de tafel of hoest of nies in de holte van je arm. En, voor de liefde van God, doe iets aan die stank! Je maakt me ziek! Ga dan je handen wassen, of draag op zijn minst wat tissues en eventueel wat antibacteriële gel om je handen te “wassen”.

5. Te veel praten

Ik geef toe dat ik er zelf ook een beetje schuldig aan ben. Aan de andere kant maakt het horen van eindeloos gebrabbel in de hand veel mensen gek.

Het is waar dat poker nooit bedoeld was om in een bibliotheek of een medische afdeling te worden gespeeld, dus iedereen verwacht een zekere mate van conversatie. Er zijn echter gevallen waarin het nodig is om te zwijgen. Maak geen opmerkingen over een huidige hand. Blijf niet onophoudelijk de laatste hand ontleden. Probeer in het algemeen uit de buurt te blijven van onderwerpen die tot onenigheid kunnen leiden.

Als je het niet zeker weet, zeg dan niets. Weinig mensen zijn ooit zo woedend geworden omdat hun tegenstanders niet genoeg hun stem lieten horen.

6. Een overwinning veiligstellen

De azen van een andere speler verslaan jouw koningen. ‘Dus, wat dacht je dat ik had?’ vraagt ​​hij. Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa,

Het is ongelooflijk irritant om de winnaar te horen toegeven: “Ik geloofde echt dat je me had.” Heb het fatsoen om zonder kritiek de pot binnen te halen als je wint.

7. dronken spelers

Over het algemeen komt het ten goede aan ons resultaat als we tegen tegenstanders spelen wiens oordeel is aangetast door alcohol. Het leidt tot slordige calls, ongerechtvaardigde agressie en grotere potten die we kunnen winnen.

Spelen met iemand die dronken is – echt dronken – is een ander verhaal. Een dronken speler kan het spel zo traag maken dat het het niet meer waard is, ondanks het extra geld dat als gevolg van zijn dronkenschap van zijn stapel naar de jouwe kan stromen.

Dronken beginnen vaak nutteloze gevechten, die vertragingen en verdere ruzies veroorzaken, waardoor het spel tot een slakkengang wordt vertraagd. Als een speler erg dronken is, raad ik hem aan het spel te verlaten voordat hij al zijn geld verliest. Ik geloof dat het op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen (en het kan ook de ethisch correcte actie zijn).

8. Kaarten zichtbaar maken

Ik geef toe dat ik hier enige hypocrisie heb. Ik maak misbruik van spelers die hun kaarten niet voldoende beschermen door ze te laten knipperen. Natuurlijk, ik zal ze een keer waarschuwen, maar daarna is het eerlijk spel in mijn boek.

Desalniettemin zou ik niet zeggen dat ik poker leuk vind als spelers hun kaarten aan andere spelers onthullen. Het is het oneerlijke voordeel dat me irriteert. Als een speler zijn kaarten aan een andere speler laat zien, breng ik de dealer (anders dan ik) op de hoogte. We moeten altijd onze handen beschermen, zo niet voor onszelf, dan om te voorkomen dat andere spelers woedend worden.

9. Klagen

De grootste huilebalken zijn pokerspelers en country-westerse zangers. Je azen zijn meestal gebroken. Je bent constant buitenspel. Je handen zijn nooit sterk genoeg. Je kunt het niet van twee kanten hebben. Uw hond is overleden en uw vrouw heeft u in de steek gelaten. Het kon me niet schelen. Val me niet lastig!

10. Anderen opleiden (ook bekend als “Tik op het glas”)

Waarom voelen sommige spelers zich gedwongen om anderen te bekritiseren over hun fouten? Iedereen die zich realiseert waar zijn winst vandaan komt, ergert zich aan dit gedrag.

Aan de pokertafel is advies nutteloos. De goede spelers hebben het niet nodig (of willen), en het zal ofwel de slechte spelers wegjagen, die zich misbruikt voelen, of hen opvoeden met gratis pokerlessen. Wat betekent dat voor het spel? Als een speler echt bedreven was in poker, zou hij zwijgen en zijn tegenstanders toestaan ​​fouten te blijven maken.

Er is nog een reden waarom ik je deze lijst met irritante tafelgedragingen geef. Misschien zullen ze je niet zo van streek maken als je ze in een spel ziet als je erop anticipeert.